Пловдивчанка се обърна към редакцията на Plovdiv24.bg с молба за помощ

...
</TD
> Пловдивчанка се обърна към редакцията на Plovdiv24.bg с молба за помощ
Коментари Харесай

Шофьор на рейс към пловдивчанка: Оплачи се на арменския поп

Пловдивчанка се обърна към редакцията на  Plovdiv24.bg  с молба за помощ и подпомагане поради неприятно и жестоко отношение на водач на градския превоз в Пловдив. Жената ни показа следното:

Здравейте! Събота вечер (30 септември) употребих рейс номер 10 на градския превоз, който е тръгнал от последната спирка в кв. " Смирненски " към 18:40 в посока " Тракия ". Докато шофираше, лидерът пушеше няколко пъти цигари, при което аз му направих забележки, а той ми отговори:

“Оплачи се, в случай че искаш на арменския поп! ". Също по този начин се оплака на негов прочут, който също пътуваше, че към този момент карал 17-ти час.

Стигайги до спирката на " Форума " в " Тракия ", водачът сподели на всички пасажери да слезем, тъй като отивал на последната спирка, с цел да си почине малко. Въпросът ми е: Докога ще поносим това безсрамие на градския превоз във втория по величина град - Пловдив, и кой ще ни отговори на въпросите?

От по кое време е разрешено да се пуши в градския превоз, от по кое време последна спирка на линия 10 е " Форум - Тракия "?
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР